Влязох в предаването Хел Китчън с единствената идея да популяризирам

...
Влязох в предаването Хел Китчън с единствената идея да популяризирам
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева разкри защо е в Хелс Китчън

Влязох в предаването " Хел Китчън " с единствената концепция да разпространявам идеята на УНИЦЕФ като лице на Нова тв и като майка, защото постоянно ми е била близка благотворителността. Веднага се отзовах на поканата на продуцента Витомир Саръиванов, защото в благотворителния сезон на " Като две капки вода " не пожелах да вляза, тъй като не мога да пея. " Това сподели пред вестника ни красивата жена до президента Росен Плевнелиев - Десислава Плевнелиева.

" Реших, че да се даде публичност за деца, на които желаеме да помогнем, е доста по-лесно в това предаване, в сравнение с когато приказваш за проблемите съществено. Излязох от зоната си на комфорт и не скърбя, предизвикателство е да участваш в този сезон ", с усмивка показа Деси.

След като взе изявление от представителката на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн, Плевнелиева решила да се включва във всички дейности на УНИЦЕФ. " Събудих интереса на хората и се надявам да реализираме всички триумф ", показа хубавицата.

 Въпреки че е жена на президент, Деси обича да готви всеки ден за обичания си и фамилията. " И двамата обожаваме гръцката кухня. Той обича доста и тестените произведения - баници, палачинки. Когато мога, наточвам кори, само че не всеки път имам време. Все отново сготвям за всички, като се преценявам кой какво обича и какво не ", сподели Деси.

Въпреки че към този момент е посочила уменията си в два броя на " Черешката на тортата ", журналистката е научила доста от началник Виктор Ангелов. " Наистина е по този начин. Самото шоу " Хел Китчън " е огромно предизвикателство, с доста неща се сблъсках за първи път и ми е доста забавно ", похвали се още Деси.

Относно християнските пости, които текат сега, Плевнелиева изясни, че няма задоволително воля, само че би желала да се опитва един ден и в това. " Постила съм по две седмици, само че поради забързаното ни всекидневие ми е мъчно да продължа повече време ", споделя някогашната синоптичка номер 1 в Нова тв.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР