„Влязла съм в политиката с достатъчно средства. Мога да докажа

...
„Влязла съм в политиката с достатъчно средства. Мога да докажа
Коментари Харесай

Ангелкова: Мога да докажа всеки изхарчен лев

„ Влязла съм в политиката с задоволително средства. Мога да потвърдя всеки един лев, който съм похарчила”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България” министърът на туризма Николина Ангелкова.

В четвъртък водачът на НФСБ Валери Симеонов замеси името й в абсурда с евтините жилища.

„ Не съм очаквала, че такова подстрекателство ще бъде направено от господин Симеонов”, разяснява Ангелкова. „ Този апартамент, който той засяга, е закупен през 2008 година, със средства от моите родители на мое име. През 2008 година не съм се занимавала с политика, била съм в частния бизнес, на високоплатени управителни длъжности.

Родителите ми се занимават с частен бизнес от 1991-1992 година Всички приходи, както персоналните ми, по този начин и на моето семейство, постоянно са били съответно декларирани с платени налози. Така че договорката е напълно съгласно закона и всичко е прозрачно”.

Ангелкова още веднъж изясни, че парцелът е закупен на недодялан градеж. Тя е безапелационна, че е заплатен на пазарни цени, защото преди този момент е упълномощила на лицензиран оценител да направи оценка. Освен това Ангелкова съобщи, че са платени безусловно всички данъчни отговорности към страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР