Влошена екологична обстановка, постоянен стрес, некачествени храни - всичко това

...
Влошена екологична обстановка, постоянен стрес, некачествени храни - всичко това
Коментари Харесай

Най-добрите напитки за бързо влизане във форма

Влошена екологична конюнктура, непрекъснат стрес, некачествени храни - всичко това се отразява пагубно на здравето и външния ни тип. Детоксикацията е единственият метод да се избавим от токсините и други нездравословни субстанции. С нейна помощ ще се отървете и от килограмите, които по този начин и не успявате да свалите. Ще ви срещнем с топ напитките, с чиято помощ ще пречистите бързо тялото си и ще влезете във форма за лятото.
Спанак + банан + лимон
Малка порция спанак е задоволителна, с цел да запълни ежедневната потребност на организма от избрани витамини и хранителни субстанции. Вземете 350 мл вода, прибавете 3 банана, порция спаначени листа, сок от половин лимон или лайм и разбийте добре в блендер.
Боровинки + банан + лимон + целина
В блендер пасирайте 2 банана, 3 супени лъжици боровинки, сок от 1/2 лимон, 2-3 стръка целина и чаша вода. 
Целина + спанак + лайм + бана  
Целината е храна, която освен има способността да изгаря калории, само че  и е богата на витамини и хранителни субстанции.
За приготвянето на пречистващо смути пасирайте в блендер 2 стръка целина, чаша листа спанак, чаша вода, сок от половин лайм, 1 банан. 
Спанак + банан + ябълка + лимон
Комбинирайте 1 чаша пресни листа спанак, 2 банана, 1 ябълка, 1 чаша вода и сок от половин лимон. Разбийте в блендер.
Краставица + маруля + лимон + мед
Краставицата има способността да отстранява токсините от тялото, а листата на марулята са богат източник на витамин Е.
За приготвянето на това смути пасирайте в блендер 1/4 маруля, 1 междинна краставица (предварително обелена), сок от половин лимон, 1 чаша вода, лъжица мед.
Морков + цвекло + целина + краставица + ябълка + магданоз + джинджифил
В блендер пасирайте 1 морков, 1 цвекло, 1 филиз целина, 1 краставица, 2 ябълки, връзка магданоз и малко количество джинджифил.
Спанак + маруля + целина + круша + банан + лимон
 Зелен чай: 4 освежаващи питиета, които да опитате още през днешния ден Зелен чай: 4 освежаващи питиета, които да опитате още през днешния ден
Суровата зима отмина и е време да носите прохладни памучни облекла и да се наслаждавате на топлите дни с необятна гама от освежаващи и охла...
Това смути е превъзходен вид за старт на деня.
Сложете в блендера шепа листа спанак, 5 листа маруля, 3 стръка целина, 1 круша, 1 банан, лимон или сок от лайм и 1,5 чаши вода. Пасирайте и изпийте незабавно.
Морков + ябълка + джинджифил + банан + портокал + мента
За приготвянето на това смути са ви нужни 3 моркова, 2 зелени ябълки, парче джинджифил, 2 банана, 1 портокал и шепа ментови листа. Пригответе го благодарение на блендер.
Ягоди + алена боровинка + банан + мента
Вземете 200 грама замразени ягоди, 150 грама замразени боровинки или череши, 2 банана, 1 чаша листа от мента, 1 чаша вода. Пасирайте в блендер.
 СТОП на умората: 3 питиета, които ще ви избавят от нея СТОП на умората: 3 питиета, които ще ви избавят от нея
Колкото и да се опитваме да бягаме от нея, рано или късно тя съумява да ни застигне. Умората е едно от най-неприятните феномени, които мо...
Банан + ябълка + трици + кориандър
Вземете половин банан, половин зелена ябълка, 1 супена лъжица трици, кориандър, босилек, спанак или мента и разбъркайте добре в блендер. По-добре е да изберете единствено една от подправките.
Краставица + спанак + ананас + зелен чай + лимон + джинджифил
Смутитата могат да се вършат и със зелен чай. Получената напитка е богата на антиоксиданти и витамини.
Пасирайте следния микс - 1 краставица, 2 връзки спанак, 2 чаши нарязан ананас, чаша сварен зелен чай, сок от половин лимон и корен от джинджифил.
Грейпрут + ленено семе + ягоди + грозде + авокадо + банан + лимон
 Храните и напитките, които ще ви оказват помощ да откажете цигарите без да напълнеете Храните и напитките, които ще ви оказват помощ да откажете цигарите без да напълнеете
Отказът от цигарите е същинско предизвикателство, изключително за върлия пушач. В този случай пораждат два казуса: по какъв начин да преодолеем ни...
Това смути съдържа огромно количество витамин С, който укрепва имунната система и усъвършенства цялостното богатство. Смелете лъжица ленено семе в блендер. След това прибавете всички останали съставки: половин грейпфрут, 15 замразени ягоди, шепа грозде без семки, половин авокадо, 1 банан, сок от половин лимон или лайм. Пасирайте добре.
Ябълка + лимон + краставица
В блендер пасирайте 1 ябълка, 2 краставици и сока от 1/2 лимон.
Ананас + киви + краставица + лимон
Разбийте в блендер до гладка примес: 1 киви, 1 краставица, половин дребен ананас и 1 лимонен сок. Смутито е готово!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР