Влогърите се превръщат във важна част от YouTube, както и

...
Влогърите се превръщат във важна част от YouTube, както и
Коментари Харесай

Заформя се война за абонати в YouTube

Влогърите се трансформират във значима част от YouTube , както и наличието, което вършат. Ние персонално не разбираме огромна част от тях, само че това не значи, че хората не ги харесват.
 Илон Мъск гостува на PewDiePie
Илон Мъск гостува на PewDiePie

Милиардерът ще води Meme Review

От много време каналът PewDiePie , зад който стои шведът Феликс Келберг , е измежду тези с най-многото клиенти в платформата. Към днешна дата те са над 90 милиона. Това е ново достижение за PewDiePie, който през януари можеше да се похвали с цели 80 милиона клиенти.

Публикация, споделена от PewDiePie (@pewdiepie) на Ное 18, 2018 в 5:19 PST

Господството на шведа в YouTube обаче е застрашено от индийския канал T-Series , в който можем да намерим песните от съвсем всички индийски филми и сериали. Към момента на писане на публикацията PewDiePie заема второто място в класацията на Social Blade, която следи в действително време измененията, за каналите с най-вече клиенти с 90 118 303 клиенти.
 Кои са най-високоплатените влогъри в YouTube през 2018 година
Кои са най-високоплатените влогъри в YouTube през 2018 година

8-годишно момче отпред, Логан Пол съвсем изпада от топ 10

На трето място остава T-Series с 90 108 874 и както виждаме разликата е минимална. Интересното е, че най-следваният канал в YouTube носи името Music и в него можем да намерим съвсем всички части от международната музикална сцена. Music има 105 343 283 клиенти , само че пък каналът принадлежи на YouTube, тъй че можем да го изключим от картинката.
 YouTube Rewind 2018 счуши върха на Джъстин Бийбър за най-нехаресвано видео
Кой счупи върха за най-нехаресвано видео в YouTube

Кой счупи върха за най-нехаресвано видео

Така се оказва, че задочната борба сред PewDiePie и T-Series ще продължи. И към това се заформя огромна нервност, тъй като почитателите на PewDiePie са приели във вътрешността битката за първото място.

RED ALERT T-SERIES HAS PASSED PEWDIEPIE

FIGHT BACK!, FIGHT BACK THIS CANNOT BE THE END!!

LETS GO, THE GAP IS NOW: -57
— PewDiePie subgap bot (@subgap) 18 март 2019 година
Така се стига и до профил в Twitter, който следи непрестанно дали каналът на обичания им шведски влогър има повече клиенти от конкуренцията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР