Влогърите Краси и Силвена, от фондация Живот със синдром на

...
Влогърите Краси и Силвена, от фондация Живот със синдром на
Коментари Харесай

Какво е да пазаруваш с децата в магазина?

Влогърите Краси и Силвена, от фондация " Живот със синдром на Даун ", споделят следващия занимателен миг от живота им като семейство - а точно по какъв начин минава едно нормално посещаване на магазин дружно с децата им. Двамата са родители на Крис и дребната Микаела, която е със Синдром на Даун. „ Живот със Синдром на Даун “ са финалисти в последното издание на най-голямата обществено виновна самодейност на NOVA в партньорство с фондация Reach for Change България - ПРОМЯНАТА 2016/2017.
 Живот със синдром на Даун Живот със синдром на Даун
“Винаги е предизвикателство да се пазари с децата ни, изключително като не се задържат в количка и като решат, че магазина за хранителни артикули е най-хубавата площадка за игра. Във всички наши клипове има послания, само че основното е да вдъхнем кураж и сили на родителите, на които занапред им се ражда дете със Синдром на Даун и търсят информация в интернет. Много е значимо да видят, че макар диагнозата, детето им може да се развива, да върви, да приказва, да се усмихва, да е щастливо. А извършването на покупки с децата, с изключение на изморително за родителите, е занимателно и потребно за децата, тъй като там Микаела учи доста думички, назовавайки продуктите, които купуваме и които вижда, а на Крис са му забавни етикетите и самичък изявява предпочитание да прочете, какво написа “, споделя майката на дребната Микаела и Крис - Силвена.

Успяха ли Силвена и Краси да изпълнят най-малко част от предварителния лист? Гледайте видеото, с цел да разберете и да споделите за следващ път техните радостни страсти: Всички видеа на плана " Живот със Синдром на Даун “ може да гледате в техния формален канал във Vbox7.com. За настояща информация следете тяхната Фейсбук страница.

В момента тече кандидатстването за четвъртото издание на обществено виновната самодейност на NOVA в партньорство с фондация Reach for Change България - ПРОМЯНАТА. Всеки с новаторска и работеща концепция за по-доброто бъдеще на децата на България може да кандидатства до 18 юли с онлайн формуляр на www.nova.bg/promyanata.

Eдин безспорен победител и четирима финалисти в състезанието ще завоюват финансова и медийна поддръжка, образования, менторска поддръжка и пофесионални препоръки и насоки, както и достъп до мрежа от интернационалните обществени бизнесмени на Reach for Change.
 Живот със синдром на Даун Живот със синдром на Даун
По тематиката Как децата със Синдром на Даун могат да се приспособяват сполучливо в яслата? Живот със синдром на Даун Коментирай Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Общество 2 часа Мишо и Дидо в съревнование по подвиг в новия епизод на „ Не по този начин, брат! “ В най-новия епизод на уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат! “ Дидо избавя малко коте, което...  Не по този начин брат 7 часа Замърсената вода излага на риск близо милиард хора по света Непреработените отпадъчни води от градовете се употребяват за напояване на 50 % повече...  вода замърсяване 7 часа Сдружение " Онкоболни и другари " провежда благотворителен плувен маратон Сдружение " Онкоболни и другари " в град Бургас провежда на 2 юли за втора поредна...  плувен маратон 7 часа Все по-често хора осиновяват кучета от приюти Куче с 380 шева по тялото си, получени при хирургически опит, е измежду жертвите,...  бездомни кучета 7 часа BEBE REXHA ще бъде част от MTV Presents Varna Beach BEBE REXHA ще бъде една от международните музикални звезди, които ще забележим на MTV Presents Varna Beach на...  BEBE REXHA 8 часа Екозащитници от Плевен помогнаха на бедстващи щъркели В Регионална ревизия по околната среда и водите в Плевен постъпиха сигнали за бедстващи...  6tarkeli 9 часа Криско се бори с рака. Нека помогнем! 4-годишният Кристиян Красимиров от Лом е в борба с най-коварната болест. Малкото момченце...  Криско 10 часа Археолози с нови открития в античния град Теотиуакан в Мексико Археолози, проучващи останките от античния град Теотиуакан в Мексико оповестиха, че на...  пещераархеолози 20 часа Великолепен старт за Григор Димитров на Уимбълдън (СНИМКИ) Григор Димитров стартира своето присъединяване на Уимбълдън по метода, по който всички негови...  Григор Димитров и Диего Шварцман 23 часа Вече има дата и място за мач Пулев - Джошуа Вече има непокътнати дата и място за възможен конфликт сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев....  Кубрат Пулев 1 ден Лекарите в столицата готвят алегоричен митинг Ден откакто татко на новородено преби лекарка, тъй като отказала да му даде плацентата,...  доктор 1 ден 10 години Gong.bg - Топ 10 на най-великите плувци Gong.bg показва видео класацията " ТОП 10 на най-великите плувци в историят...  плувци 1 ден Велко от „ Апартамент 404 “ става жертва на любовта В най-новия епизод на студентската уеб комедия „ Апартамент 404 “ шансът най-сетне...  Велко 1 ден Нова Броудкастинг Груп излъчва мачовете от Английската Футболна лига Нова Броудкастинг Груп закупи правата за телевизионно лъчение на мачовете от Английската...  Нова телевизия 1 ден Опасна наклонност: Ученици употребяват капки за очи като дрога Учениците употребяват нова рискова дрога под формата на капки за очи. За това сигнализират...  капки за очи 1 ден Войната в уеб сериала „ Следвай ме “ е към своя край Обрат в интерес на щастлива развръзка ще показа най-новия епизод на уеб сериала „ Следвай...  Следвай мен

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР