Влогърът Dro отново остана потресен от 14-годишната певица Сузанита. Щерката

...
Влогърът Dro отново остана потресен от 14-годишната певица Сузанита. Щерката
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Влогър удари Сузанита в земята, Кристиано Роналдо припадна от смях след новата й песен

Влогърът Dro още веднъж остана покъртен от 14-годишната певица Сузанита. Щерката на Орхан Мурад през вчерашния ден пусна дуетното си парче с Андреа, което към този момент натрупа лавинообразно гледания в музикалните платформи. Влогърът е прочут с това, че реагира на разнообразни музикални видеа. Преди време той разяснява песента " Луцифер и Буда " и беше отчаян. След като чу родния шлагер той отсече: " Кучко, ти си единствено на 14, би трябвало да си в учебно заведение, не да правиш това ".

Андреа е една от любимките на Dro. Това е една от аргументите той да реши още веднъж да гледа видео, в което взе участие тъкмо Сузанита, признава си чужденецът.

След като чува парчето " Строго неразрешено " той още веднъж остава безгласен. След първичния ступор той взема решение да похвали Андреа, която съгласно него е от същинска класа. После обаче се стопира. " Сузанита... доста си сладка, само че... ти си на 14. Това не е нещо, което би трябвало да правиш. Малко момиче, ти не си Гери-Никол ", споделя той, добавяйки, че му е неловко да е прям и да каже какво в действителност мисли, тъй като момичето е доста малко. " Все отново несъмнено имам мнение и какво да кажа, просто не е редно ".

" Кой е идващият, с който ще се набута да прави дует? Галин, Криско, Галена? Обичам Андреа, каквото и да си мислите. Коя е пълнолетната възраст в България, за бога.. Частта, в която пее Сузанита, просто не е за нея. Видеото е сладко, само че Сузанита е прекомерно млада, с цел да прави това ", добави той.

Drо е повече от шокиран и откровено поучава щерката на Орхан Мурад да остави музиката, най-малко за момента. Ето и видеото от реакцията му на песента:



В мрежата се появи и смехотворно видео, естествено монтаж, на Кристиано Роналдо, който реагира на песента. Показваме ви хумористичния клип, с вяра и вие да се разсмеете.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР