Влизането във входа на 15-годишния Иван от бл. 96 в

...
Влизането във входа на 15-годишния Иван от бл. 96 в
Коментари Харесай

Мистерията с убийството на Никол се заплита! Видели ги да се карат за масе, а Иван носил нож по невероятна причина

Влизането във входа на 15-годишния Иван от бл. 96 в ж.к. „ Меден рудник”, който е арестуван за кървавото ликвидиране на дребната Никол Йончева се оказва не лека задача. Панелката, в която бавноразвиващият юноша живее с майка си, племенника си, болните си баба и сестра, наподобява в окаяно положение на фона на санираните здания, а входът на Иван е най-зле, написа Burgasinfo.com.

„ Не можете ли да влезете? Ако желаете ще ви отворя”, сподели мъж, който бързо се озова от балкона пред входа, показвайки малко острие. С негова помощ натисна езика на бравата във вътрешността, отваряйки ни вратата. Хората са намерили метод по какъв начин да си вървят на посетители, откакто звънците са изкарани от строя. Грохнала външна врата, изпотрошени и изгорени домофони. Няма по какъв начин да се свържеш с множеството жилища или да позвъниш, невероятно е да влезеш с изключение на, в случай че не носиш ключ или нож.

Хората употребяват ножове, които се употребява като инструмент за отваряне на входната врата. Оказа се, че в случай че няма острие, няма по какъв начин да се отвори металната врата. Очевидно хората в „ Меден рудник” знаят, че в случай че искаш да посетиш вход, за който нямаш ключ, би трябвало да използваш кухненски нож.



„ Иван не е неприятно момче, бавноразиващ е, само че оказва помощ на всички в блока. Ако го пратиш до магазина, в никакъв случай не отхвърля. Той не е нападателен. Не са неприятно семейство, майката Донка работи като чистачка, а бащата отпътува на село”, сподели съседът.

„ Никога не е пушил, не съм го виждала и с приятелки. Иван е положително дете и не мога да допускам, че той е убиецът”, сподели съседката Катерина Колева. Жената остана като попарена, когато разбра, че момчето е арестувано.

По подигравка на ориста в асансьора на вход А на бл. 96 има надпис: " Пушенето неразрешено ".

След като съдът в Бургас остави Иван в ареста, в профила му във фейсбук заваляха мнения. В обществената мрежа младежът е с фамилия Илиев, въпреки тя да не подхожда на същинската. Според племенника му профилът е бил хакнат преди време, само че по-късно е възобновен и младежът го употребявал интензивно. Никой от роднините му обаче не знаеше, че Иван следва Никол в обществената мрежа. Понеже майката на детето не е на ти с фейсбук, не е имало и кой да му оказва надзор.





Според проверяващи претекст за кървавото закононарушение е, че децата са се скарали къде да пушат наргиле. Какво са правили в бл. 108 и къде са отивали остава мистерия. Също и по какъв начин са съумели да влязат, тъй като вратата на злощастният вход се заключва.



Интересен факт е, че часове след убийството младежът следи и качва публикации за закононарушението, въпреки че тогава към момента името на мъртвото момиче не бе оповестено. В момента в профила на Иван валят закани и упреци. В един от мненията консуматор споделя скрийншот от собствен другар. Според текста в него, последният видял двете деца да стоят зад кафе „ Мистика”. Момчето блъснало Никол и тръгнало да бяга. Те ги настигнали, с цел да оказват помощ на момичето и питали какво има, а тя се усмихнала и обяснила, че не било нищо съществено. Скарването било, тъй като той й откраднал масето (тревата), тъй като желал да пуши самичък.



Дали това е правилно или се заформят градски легенди, ще кажат проверяващите. Именно те в този момент стоят зад профилите на двете деца. По непотвърдена информация чатовете на Никол, която е имала над 2000 следвания, са били брутални. Макар единствено на 11 години, тя е била доста дейна в обществената мрежа, а постовете й са събирали стотици лайкове. Именно във фейсбук става и запознанството на Иван и Никол, които имат 4 години разлика. Децата си пишат две седмици, а срещите им онлайн са две. Втората се оказва съдбовна и потвърждава, че родителите би трябвало да наблюдават какво вършат децата им в интернет изкъсо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР