Влизането в игра на Пауло Дибала обърна хода на мача,

...
Влизането в игра на Пауло Дибала обърна хода на мача,
Коментари Харесай

Моуриньо: Влизането на Дибала обърна хода на мача с ХИК

Влизането в игра на Пауло Дибала обърна хода на мача, съобщи старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо след успеха над ХИК Хелзинки с 3:0 в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Дибала стартира мача на пейката, само че се появи в игра за началото на второто полувреме и секунди по-късно откри резултата в интерес на Рома. Последваха попадения на Лоренцо Пелегрини и новото попълнение Андреа Белоти. ХИК остана с човек по-малко още в 14-а минута след червен картон на Миро Тено.

" Имахме неверна конфигурация за игра през първото полувреме, само че с влизането на Дибала това се промени. Бяхме прекомерно пасивни в офанзива през първата част, само че Пауло съумя да пробие глухата отбрана на гостите и това промени хода на мача ", разяснява Моуриньо.
 Антони Марсиал упрекна Моуриньо и Солскяер за спада на своята форма
Антони Марсиал упрекна Моуриньо и Солскяер за спада на своята форма

Ето какво показа той

" Рома не игра добре през първото полувреме, само че този мач в действителност не е пример за тактичност, тъй като беше против 10 индивида за 75 минути. Белоти се увлече по атрактивния футбол и направи няколко удара с пета, което не е в негов жанр. Той би трябвало да бележи, без значение с коляно, глава, дупе, каквото и да е. Създаваме доста благоприятни условия за гол и не вкарваме задоволително голове ", сподели още Моуриньо.

Победата е първа за Рома в групата след загубата от Лудогорец на старта с 1:2. Лидер е Бетис с цялостен актив от две победи, откакто испанците нощес надвиха над Лудогорец с 3:2,, а в първия кръг победиха ХИК.

" Бетис е доста мощен тим и мисля, че двата мача против тях значително ще решат тази група ", добави Моуриньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР