Влизането в експлоатация на многоцелевата фрегата Адмирал Горшков, въоръжена с

...
Влизането в експлоатация на многоцелевата фрегата Адмирал Горшков, въоръжена с
Коментари Харесай

Медведев плаши НАТО с Циркон: Ще пускаме още по-съвременно оръжие и ще бием нацистката мърша, която създадохте

Влизането в употреба на многоцелевата фрегата " Адмирал Горшков ", въоръжена с хиперзвукови крилати ракети " Циркон ", ще накара всеки, който основава директна опасност за Русия, да се замисли, съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

" Главният подарък за новата година с военен комплект ракети " Циркон " пое през вчерашния ден към крайбрежията на страните от НАТО. Хиляда километра обхват на деяние с хиперзвук със скорост 9 маха и опция да бъде употребен всевъзможен заряд с гаранция за превъзмогване на всяка противовъздушна защита.

Да постои на 100-тина благи (около 160 км - бел. ред.) от брега, по-близо до река Потомак. Така че радвайте се! Може да накара да се замисли всеки, който основава директна опасност за Русия и за нашите съдружници ", написа Медведев в Телеграм.



За враговете на Русия и техните поддръжници " в никакъв случай няма да има амнистия ", акцентира Медведев.

" Ще беседваме с вас на езика на силата, откакто различен не разбирате. И ще пускаме още по-съвременно оръжие. Ще бием с него нацистката мърша, която създадохте през 21 век. Ще отмъщаваме на всеки нарушител за всеки погубен жител на нашата страна ", заключи Медведев.

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност дефинира като образец за цинизъм и морална деградация обръщението на посолството на Съединени американски щати в Москва, в което американските дипломати показаха взаимност с тези, " които се стремят да основат по-мирно бъдеще ".

" Това е връх на цинизма и краен лимит на моралната деградация. Съединените щати харчат десетки милиарди за войната в Украйна, доставяйки свое оръжие в великански мащаби, с непознати ръце избиват хиляди хора. Това е цинизъм отвън обсега на естественото ", акцентира Медведев.

" Това безплодно бълнуване към този момент на никого не работи. А отговор за него няма да получите измежду тишината на кабинетите ", сподели още той.



Същевременно съветският министър на защитата армейски военачалник Сергей Шойгу подреди преустановяване на огъня по линията на бойно прикосновение на страните в Украйна от 12:00 ч. на 6 януари за 36 часа, заяви през днешния ден съветското военно ведомство, представено от ТАСС.

В сходство с напътствията на президента на Руската федерация министърът на защитата подреди преустановяване на огъня за 36 часа от 12:00 ч. на 6 януари до 24:00 ч. на 7 януари по цялата линия на бойно прикосновение сред страните в Украйна, обявиха от съветското военно министерство.

Съветникът на украинският президент Михайло Подоляк дефинира през днешния ден като двуличие оповестеното от съветска страна преустановяване на огъня в Украйна по случай православната Коледа и упрекна Москва, че желае да завоюва време, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Русия би трябвало да напусне окупираните територии и единствено тогава ще има " краткотрайно помирение ". " Спестете си лицемерието ", написа Подоляк в " Туитър ".

В настрана прессъобщение Подоляк осъди подреденото от съветският президент Путин преустановяване на огъня като " чисто агитационен жест ".
ТЕМА преди 3 часа 2151 преди 4 часа 1212 преди 9 часа 749
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР