Влизането на нов играч няма да направи парламента кой знае

...
Влизането на нов играч няма да направи парламента кой знае
Коментари Харесай

Политолог: Навлизаме в нов етап - управление на широки коалиции

" Влизането на нов състезател няма да направи Народното събрание кой знае какъв брой по-сложен. При актуалното накъсване, с един политически участник повече обстановката няма по какъв начин да се промени значително. Навлизаме в нов стадий - България ще бъде ръководена от необятни обединения ". Това мнение изрази политологът Даниел Стефанов, който проучва дали появяването на групировката на служебните министри Петков и Василев „ Продължаваме промяната “ ще се отрази на бъдещите парламентарни конфигурации.

България от дълго време не е ръководена еднопартийно, посочи политологът и добави, че към момента съдружната просвета у нас не е на задоволително равнище.
 Михаил Константинов: Има заплаха за злополука - да отидат да гласоподават под 2.5 млн. българи Михаил Константинов: Има заплаха за злополука - да отидат да гласоподават под 2.5 млн. българи
" Опасявам се, че изборната интензивност може да падне при идващите избори 2 в 1 и да гласоподават под 2,5 млн. души. Ако това се случи,...

Връщането на поддръжката за ГЕРБ наподобява разумно, означи Стефанов в предаването „ Преди всички “.

„ Има прекомерно доста неща сега, които не е ясно накъде отиват “, уточни той, като даде образец с неналичието на имунизационна акция и заседналия край Камен бряг транспортен съд.

При избори 2 в 1 на 14 ноември - за президент и за Народно заседание, водещи ще бъдат парламентарните избори, тъй като това постоянно е била по-видимата власт, посочи Даниел Стефанов.

" Зависимост от доставчика на машини за гласоподаване има на доста места по света, само че може би българският случай е малко по-краен. Машините за гласоподаване са елементарни механически устройства на фона на днешните технологии. Тук въпросът е, че когато имаме такива технологии в изборния развой, на практика ние вкарваме в него някаква черна кутия, която ние не можем да следим. Хората, които нямат характерни IT умения, не могат да схванат какво става и това е част от казуса. Затова честността на изборите се подсигурява от разнообразни други неща, косвени ", добави той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР