“Влизането на България в НАТО за Русия е грандиозно предателство,

...
“Влизането на България в НАТО за Русия е грандиозно предателство,
Коментари Харесай

Бивш шеф на разузнаването: Влизането ни в НАТО за Русия е грандиозно предателство

“Влизането на България в НАТО за Русия е грандиозно изменничество ”, съобщи военачалник от запаса и някогашният началник на Националната разследваща работа Димо Гяуров в ефира на БТВ. 
Прочетете още
“За елементарния руснак България не е просто страна от НАТО, а неназован член на Съветския съюз. България е мястото, откъдето идваха хубавите домати и където ние ходихме на ниска цена на море. За това, за елементарния руснак влизането на България в НАТО е грандиозно изменничество, нещо ненормално. Затова тъкмо България трябваше да бъде посочена (за взрива на моста в Крим - б.р.), с цел да стане ясно, че не просто НАТО оказва помощ на Украйна да взриви моста, а една предателска страна и един изменнически народ ”, сподели той. 
 
Според него постоянно може да се желае още от служебния кабинет за случая с взривения мост в Крим.  

“Доста бързо реагира служебният кабинет. На мен ми липсва политическата реакция. Политиците би трябвало да дадат явен отговор, че освен България не е забъркана и не може да бъде забъркана в това събитие, само че и че ние няма да толерираме сходно държание ”, добави Гяуров.
 
19-километровият мост бе развален от гърмеж на камион на 8 октомври. Той е основен маршрут за снабдяването на съветските сили в Украйна, само че в този момент тежкотоварните транспортни средства не могат да го употребяват. Кремъл тогава съобщи, че камионът бомба е тръгнал от България.  

“Не мисля, че е реалистична нуклеарната опасност. Даже считам, че това е детайл от държанието на Путин (руският президент Владимир Путин - б.р.), ориентирано към всяване на боязън вътре измежду популацията ”, счита той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР