„Влизане във форма преди Кан“. Това написа Ева Лонгория в

...
„Влизане във форма преди Кан“. Това написа Ева Лонгория в
Коментари Харесай

Ева Лонгория показа как тренира за стройно тяло

„ Влизане във форма преди Кан “. Това написа Ева Лонгория в Instagram и разгласява видео от тренировката си във фитнеса. Актрисата благодари на своя личен инструктор за насоките, които ѝ е дал през последните шест месеца.

Много от почитателите ѝ в обществената мрежа означиха, че звездата наподобява ужасно и не е нужно да спортува.

„ Върна ли си килограмите, които имаше преди раждането? “, попита я жена под клипа. „ Браво, Ева! Не се предавай “, написа друга.

Ева стана майка в края на юни 2018 година Няколко месеца по-късно тя се върна на снимачната площадка. Тогава актрисата показа, че взима дребния Сантяго със себе си, с цел да го кърми.

„ Не се поддавам на напън – сподели тя. – Ако хора ми кажат „ Побързай и смъкна непотребните килограми “, въобще не ги чувам. В живота ми има няколко впечатляващи дами – майка ми, сестрите ми, които са ми говорили за себеуважение още от ранното ми детство. Семейството ми включва мощни по дух дами, тъй че за мен загубата на самоуважението е невъзможна “, споделя тя във връзка режима ѝ след появяването на бебето.

В последно време Лонгория качва от ден на ден свои фотоси по бански или с тесни рокли, от които се вижда, че тя е съумяла да се раздели с насъбраните килограми след раждането. Тя показва, че за задачата върви няколко пъти седмично на фитнес в Бевърли Хилс.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР