Влизаме в политиката и ще сме участници в изборите. С

...
Влизаме в политиката и ще сме участници в изборите. С
Коментари Харесай

Кирил Петков: Влизаме в политиката и ще сме участници в изборите

Влизаме в политиката и ще сме участници в изборите. С Асен Василев обсъдихме по какъв начин да продължим с смяната и взехме решение посредством политическия живот, а не посредством нов длъжностен кабинет. Нямаме време за партия, обмисляме разновидности, с които ще се явим на изборите. Това съобщи Кирил Петков.

" Хората, с които ще се обединим, ще са със същия профил, с сполучлива кариера, с цел да сме самостоятелни. За да е ясно от кое място са средствата, ще желаеме да подпишат декларация за бистрота ", сподели Петков.

Ако беше планът ни инженерингов, в този момент щяхме да имаме партия. Видяхме желанието на хората за смяна. За нас няма ляво, дясно, добави Кирил Петков.

По думите му това " не е президентска партия ".

" Няма да се съобразяваме с вижданията на досегашните участници в политическия живот. Знаем какво би трябвало да се направи. Виждаме, че каквото кажем, след час избухва дезинформация. Задачата ни е да съберем съидейниците и до дни да обявим групировката си, само че взаимни отстъпки няма да има. Министър Денков познавам от дълго време и на драго сърце ще го поканим да е част от смяната, само че той е виновен и обезпокоен за образователната година и реши да е още веднъж министър. Чуваме, че има всевъзможни, които приказват от наше име. Не им вярвайте. Ние ще приказваме персонално с всеки. Всякакви мисионери вървят напред-назад, не сме ги оторизирали ", акцентира Петков.

Кирил Петков съобщи поста на новия министър на стопанската система Даниела Везиева.



" Щастлив съм да посрещна министър Везиева, с която работих 3 месеца. Щастлив съм от избора на президента. Имам безусловно доверие, че ще продължи смяната ", съобщи Кирил Петков при предаването на поста.

" Надявам се да оправда доверието и отговорността за смяната и да се върнем към нормалността ", сподели Даниела Везиева.

По думите ѝ би трябвало да се надгради направеното от предходния кабинет.

" Предстои разбор по какъв начин евросредствата от последните 4 години са се отразили върху живота на хората ", добави Даниела Везиева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР