Влизаме в периода на голямата битка в онлайн продажбите. Денят

...
Влизаме в периода на голямата битка в онлайн продажбите. Денят
Коментари Харесай

Денят на самотните сърца отново счупи рекорди в пазаруването онлайн

Влизаме в интервала на огромната борба в онлайн продажбите. Денят на самотните сърца в Китай или Черният петък и Киберпонеделника в Съединени американски щати. В трите мегасъбития са съсредоточени напъните на колоси като Alibaba. През последните години шампионата по онлайн продажби и обороти държи Денят на самотните сърца или Денят на необвързаните, който всяка година се организира на 11.11.(11 ноември). 24-часовото онлайн извършване на покупки на намалелни артикули се заражда като контрапункт на Свети Валентин през 2009г. Измислено като оналайн събитие за пазар напромоционални артикули - от ектроника през облекла до мебели единствено за Alibaba, през днешния ден на 11 ноември пазари целият свят.
Тази година анализаторите наблюдават с необикновен интерес размера на покупките. За тях той е индикато за стабилността на стопанската система на фона на комерсиалната война със Съединени американски щати и опасността растежът на стопанската система в Китай да спадне под 6%.
Alibaba заяви за нов безспорен връх в Деня на самотните сърца тази година. Близо половин милиард консуматори от Китай през Русия до Аржентина са се присъединили в годишното събитие на колоса за електронно извършване на покупки. Сред покупките има всичко от последни модели Apple и Xiaomi до мангота от Уганда, оповестява Bloomberg.
В понеделник първият милиард $ продажби онлайн беше доближат единствено за 68 секунди. За съпоставяне предходната година той бе реализиран на 85-тата секунда. Прагът от 13 милиарда евро бе преминат за 1 час, 3 минути и 59 секунди или с 43 минути по-бързо от 2018 година Миналата година компанията регистрира продажби от 27 милиарда евро за първите 24 часа.
Какви върхове счупи още онлайн извършването на покупки за 24 часа в понеделник, можете да прочетете в Expert.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР