Влизаме в нещо, което на нас не ни харесва и

...
Влизаме в нещо, което на нас не ни харесва и
Коментари Харесай

Марешки за Радев: Влизаме в нещо, което на нас не ни харесва - някаква детска градина

Влизаме в нещо, което на нас не ни харесва и е несериозно - някаква детска градина. Сега от държавното управление ще разгласят пък, че смъкват доверието от президента. Това е несериозно. Така водачът на Воля Веселин Марешки разяснява изявлението на Румен Радев, че снема доверието си от държавното управление.

" Един президент би трябвало да бъде обединител на нацията и като вижда проблемите би трябвало да ги споделя сигурно, само че по-късно и да подсказва решението – това е виновната позиция и ние считаме, че по този начин би трябвало да се постъпи ",, сподели Марешки в изявление за предаването " 12+3 " по " Хоризонт ".

Въпреки че Марешки вижда съображение за рецензии на Радев във връзка с корупцията, депутатът обърна внимание, че тези неща не са от през вчерашния ден или през днешния ден. И добави, че самият президент е част оъ същата политическа система, която генерира корупция.

" Това от последните 30 години е по този начин, а не от последните три или пет години. И тези, на които той се е молил за тяхна поддръжка – от Българска социалистическа партия, са едни от най-големите виновници за това положение на България ", разяснява Марешки.

Междувременно министър председателят Бойко Борисов разяснява тематиката. Той разкритикува държанието на президента и го назова разединител на нацията. Борисов сподели, че не може да се снеме доверие, като въобще президентът не е подкрепял държавното управление. Коментира още, че реакцията на Радев по никакъв метод няма да се отрази на работата на държавното управление, тъй като така и така " Дондуков " 1 и " Дондуков " 2 нямали допирни точки. Борисов хвърли камък и по лансираните от Радев съвещания за смяна на Конституцията, нарийки ги безсмислени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР