Влизам в тази битка, за да стана кмет и да

...
Влизам в тази битка, за да стана кмет и да
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Трябва да се наложи ред в София

Влизам в тази борба, с цел да стана кмет и да осъществявам програмата на Вътрешна македонска революционна организация. Ако стана кмет, има кой да ме замести в Европейския парламент. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София Ангел Джамбазки.

Основният ми приоритет е публичен ред и сигурност, непорочност на въздуха, отваряне на Витоша и свързването на кварталите в центъра. В момента се обръшща внимание на жълтите павета, а се не помнят регионите на София, съобщи Джамбазки.

Незаконните постройки в столицата ще бъдат съборени, а тези, които ги населяват са свободни да се погрижат за себе си – да си намерят работа и да престанат да паразитират на наш тил, поосчи претендентът за кмет на Вътрешна македонска революционна организация, визирайки противозаконните къщи, населявани п.

В момента контролите в градския превоз подминават тези хора, с цел да не ги набият. Ако стана кмет и има набиване, ще има назад набиване, качване в камиона на жандармерията и плевене на трева, закани се Джамбазки.

Той добави, че в случай че завоюва кметския пост, ще забрани гей парадите. Някой ще каже, че това не е най-важният проблем. Така е, само че е нещо, което може да се направи, уточни Ангел Джамбазки, като добави, че друго негово желание е да бъде отстранен паметникът на американските летци и Паметникът на Съветската войска.

Трябва да се наложи ред в града. Има едино възприятие за безвластие и безпорядък, което изнервя хората, това се вижда по улиците, сподели още Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР