Влиятелният сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм, който е чест

...
Влиятелният сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм, който е чест
Коментари Харесай

Нападнаха Тръмп: Изтеглянето на САЩ от Сирия е победа за ДАЕШ, Иран и Русия

Влиятелният сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм, който е чест бранител на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, остро разкритикува решението му да изтегли американските военнослужещи от Сирия , оповестява " Ройтерс ".

" Американско евакуиране сега ще бъде огромна победа за ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), Иран, сирийския президент Башар ал Асад и Русия . Опасявам се, че това ще докара до опустошителни последици за нашата страна, района и целия свят ", акцентира Греъм.

 Тръмп подреди цялостно евакуиране на Съединени американски щати от Сирия
Тръмп подреди цялостно евакуиране на Съединени американски щати от Сирия

Това " хвърля американската тактика в Близкия изток в неразбория "

Той добави, че " това ще направи още по-трудно набирането на бъдещи сътрудници, подготвени да се опълчват на радикалния ислям . Това също по този начин ще бъде забелязано от Иран и други неприятни артисти като знак за американската уязвимост в напъните за въздържане на иранската агресия ".

От своя страна сенаторът републиканец Марко Рубио посочи, че цялостно и бързо евакуиране на американските войски от Сирия би било " тежка неточност ", която би имала последствия и отвън битката против ДАЕШ.

Администрацията на Тръмп разгласи цялостно отдръпване на американските сили от Сирия, откакто той разяснява по-рано в " Туитър ", че Съединени американски щати са победили ДАЕШ в Сирия и са отвоювали назад цялата територия, която в миналото беше под контрола на терористичната формация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР