Влиятелният промоутър Еди Хърн обяви, че планираният двубой между Кубрат

...
Влиятелният промоутър Еди Хърн обяви, че планираният двубой между Кубрат
Коментари Харесай

Еди Хърн: Пулев и Джошуа ще се бият във Великобритания

Влиятелният промоутър Еди Хърн разгласи, че плануваният дуел сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за върха в тежка категория на професионалния бокс ще се организира съвсем несъмнено във Англия.

Пред " Скай Спортс " сътрудникът удостовери, че това е желанието на сегашния международен първенец и той упорства Хърн да не отстъпва в течащите сега договаряния, написа " Канал 3 ".
 
" Почти несъмнено е, че това ще бъде идващият противник на Джошуа и че ще бъде във Англия. Най-вероятно мачът ще е в края на май или началото на юни ", разясни Еди Хърн.
  
Той също по този начин заяви, че от интернационалната боксова федерация - IBF, чийто наложителен кандидат е българинът, са одобрили ново удължение на договарянията за организация на мача. Очаква се до 14 февруари към този момент да има изясненост къде и по кое време тъкмо ще се организира конфликтът.
 
От ESPN също потвърдиха за удължаването, базирайки се на свои източници във федерацията. Джошуа е бил представляван от своя промоутър Еди Хърн, до момента в който организациите " Епик Спортс " и " Топ Ранг " са защитавали ползите на Кобрата при отправянето на молбата. Двете страни са декларирали, че са покрай съглашение и им би трябвало още малко време.
 
При неуспех на договарянията следва назначение на търг от IBF, в който ще бъде определена най-хубавата оферта и спечелилият ще може да провежда събитието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР