Влиятелният американски сенатор Линдзи Греъм заяви, че президентът на САЩ

...
Влиятелният американски сенатор Линдзи Греъм заяви, че президентът на САЩ
Коментари Харесай

Влиятелни републиканци призовават Тръмп да не се предава.  Мелания брои минутите до развода си?

Влиятелният американски сенатор Линдзи Греъм съобщи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не би трябвало да се признава за надвит, предадоха Франс прес и ДПА.

Греъм прикани президента да не се предава, а да се обърне към съда, с цел да отбрани правата си. "Ще работим с Байдън, в случай че той завоюва, само че Тръмп не е изгубил ", акцентира сенаторът пред Фокс нюз, като отхвърли оповестената от американските медии победа на претендента на Демократическата партия, основаваща се на съвсем цялостните резултати от преброяването.

Има "много неща, които си коства да бъдат прегледани ", съобщи Греъм, който е ръководител на юридическата комисия на Сената. Той добави, че има доказателства, че в Пенсилвания са дали своят вот минимум шестима умряли и загатна, че в щата Мичиган "информационни системи са трансформирали републикански гласове в демократични ".

"Не можем да оставим медиите да управляват Америка, би трябвало да се борим ", съобщи той, обръщайки се към останалите републиканци.

Губернаторката на Южна Дакота Кристи Ноем повтори обвиняванията, отправени от Греъм и съобщи, че "не знае дали това е било публикувано и дали може да промени резултата от изборите ". "Но, в случай че Джо Байдън желае в действителност да сплоти нашата страна, той би трябвало да изчака, с цел да е несъмнено, че това са били почтени избори ", акцентира тя.

Адвокатът на Тръмп Руди Джулиани съобщи, че "в този миг би било погрешно (президентът) да се признае за надвит " и увери, че ще заведе още правосъдни каузи.

В околните дни може да бъдат заведени до 10 каузи по отношение на изборите и преброяването, акцентира пред Фокс нюз юристът, представен от ТАСС. До края на седмицата ще бъдат заведени минимум четири или пет каузи, добави Джулиани, като увери, че по въпроса работят "много адвокати ". Според юриста е имало нарушавания минимум "в три или четири щата " и стотици хиляди гласове могат да бъдат приети за недействителни.

Бившият президент на Съединени американски щати Джордж У. Буш съобщи, че е приказвал с Байдън, с цел да го поздрави за успеха. Той изрази убеденост, че изборите са били почтени и резултатът е явен, съобщи Ройтерс.Тръмп обаче има право да желае наново броене и да заведе каузи, акцентира някогашният президент.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп посети през днешния ден игрището си за голф в Стърлинг (щата Вирджиния), за втори следващ ден откакто медиите оповестиха Байдън за победител, отбелязва Агенция Франс Прес.
Джо Байдън стартира неделния ден с посещаване на църковна работа. В програмата му не се плануват други обществени събития, само че се чака да стартира да назначава преходния си екип, отбелязва Асошиейтед прес.

Говорителката на предизборния щаб на Байдън Кейт Бедингфийлд съобщи пред телевизия Ен би си, че Байдън ще стартира сформирането на нова администрация през идните дни. Съветници на новоизбрания президент ще управляват група за създаване на проект за битка с пандемията, която стартира работа на следващия ден.

По данни на английския в. "Мейл он сънди " брачната половинка на Доналд Тръмп Мелания "брои минутите " досега, когато той ще напусне Овалния кабинет, с цел да може да подаде молба за бракоразвод.

Вестникът цитира някогашната помощничка на президента Омароса Маниголт, съгласно която "ако Мелания се опиташе да си тръгне по време на президентския мандат, това щеше да бъде оскърбление за Тръмп и той щеше да търси метод да я накаже ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР