Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен,

...
Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен,
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун се появи на публично място на фона на спекулации, че е в немилост

Влиятелната сестра на севернокорейския водач Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, се появи на обществено място за първи път от повече от 50 дни, като хвърли подозрение върху медийни изказвания, че била сложена в листата на репресираните служители поради неуспеха на срещата на върха с Доналд Тръмп в Ханой, предадоха международните организации.

Ким Йо-чен участва на типичните за Северна Корея всеобщи игри на стадион " Първи май " в Пхенян. Държавната телевизия излъчи фрагменти, на които се виждаше сестрата на Ким да седи до него и да приветства участниците в проявата. На стадиона са били и брачната половинка на Ким Чен-ун и други висши севернокорейски представители, съобщи Българска телеграфна агенция.

На проявата, както оповестяват севернокорейски медии, е участвал и Ким Йон-чхол, заместник-председател на Корейската трудова партия. За него южнокорейски медии твърдяха, че е измежду осъдените след неуспеха на срещата в Ханой.

 

The powerful younger sister of North Korean leader Kim Jong Un has appeared in public for the first time in more… https://t.co/4hFexrU1JQpic.twitter.com/vZpZ0FnWFY

— Shaun Haines 力是亮 (@HainesForSF) June 4, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР