Влиянието ѝ в развлекателната индустрия, медиите и обществото остава силно

...
Влиянието ѝ в развлекателната индустрия, медиите и обществото остава силно
Коментари Харесай

Мадона

Влиянието ѝ в развлекателната промишленост, медиите и обществото остава мощно през цялата ѝ 36-годишна кариера. Въпреки многочислените награди и рекордни продажби, сексистките забележки против нея са непрекъснати, а в последно време и подмятанията за възрастта ѝ, написа в. " Индипендънт ".

 
Мадона обаче трансформира стандартите за по-възрастните дами непрестанно и се изправя против остарелите показа за това, че дамите на години не би трябвало да приказват намерено за сексуалността си.
 Когато получи премията Жена на годината на Билборд през 2016 година, Мадона изброи в благодарствената си тирада разпоредбите, които се е очаквало да съблюдава като певица Когато получи премията Жена на годината на Билборд през 2016 година, Мадона изброи в благодарствената си тирада разпоредбите, които се е очаквало да съблюдава като певицаGulliver/Getty Images
Тя има връзка с по-млади мъже, а професионалните ѝ триумфи не престават - Мадона е певицата с най-големи продажби за всички времена.
 
Когато получи премията " Жена на годината " на " Билборд " през 2016 година, Мадона изброи в благодарствената си тирада разпоредбите, които се е очаквало да съблюдава като певица.-->
 
" Не остарявай, тъй като възрастта е грях “, сподели тя. „ Ще те подлагат на критика, хулят и несъмнено няма да звучиш по радиото ".
 
Тази година Мадона сподели в изявление, че в никакъв случай няма да престане да се опълчва на тези правила, с които се чака да са преценяват дамите на години.
 
" Кой измисли тези правила? Кой споделя това? Ще продължа да се боря “, сподели певицата пред " The Cut ". „ До 10 -20 години всичко ще се възстановява. Хората ще млъкнат ".
 
Мадона продължава да трансформира стандартите, като се стартира с откритостта за сексуалността си, визията за тялото и се стигне до голямото влияние на творчеството ѝ.
 Най-много търсения за Мадона в Гугъл са направени през 2012 година Тогава тя слага връх за най-гледано шоу в паузата сред полувремената на Супербоул Най-много търсения за Мадона в Гугъл са направени през 2012 година Тогава тя слага връх за най-гледано шоу в паузата сред полувремената на „ Супербоул “Gulliver/Getty Images
Още с издаването на дебютния си сингъл " Everybody " през 1982 година Мадона се трансформира в световно събитие. Тя не дава признаци да забави темпото с 60-годишнината си.
 
На бала в Института по костюмите към музея " Метрополитън ", Мадона съобщи: " Хората споделят, че съм скандална, само че мисля че най-скандалното нещо, което съм направила е, че още съм тук ".
 
Откакто издава едноименния си албум през 1983 година, Мадона е продала над 300 милиона диска и е направила 10 концертни турнета, заяви Би Би Си. Това ѝ донесе самопризнание от Книгата на върховете на Гинес за певицата с най-големите продажби за всички времена.
 
Тя е най-богатата певица, работеща в Съединени американски щати - със положение от 600 милиона $. След нея са Селин Дион с 400 милиона $ и Барбра Стрейзанд.
 
Най-популярната ария на Мадона в Спотифай е " Like a Virgin ". Следват " Hung Up " " Holiday ", " La Isla Bonita ", " Like a Prayer ".
 
Най-дълго в класациите се задължа албумът ѝ " Immaculate Collection ".
 
Най-много търсения за Мадона в Гугъл са направени през 2012 година Тогава тя слага връх за най-гледано шоу в паузата сред полувремената на " Супербоул ", усъвършенстван от Кейти Пери през 2015 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР