Влезте в губещите, ние празнуваме. Вторник, разбира се, е Денят

...
Влезте в губещите, ние празнуваме. Вторник, разбира се, е Денят
Коментари Харесай

В „Деня на лошите момичета“ Тина Фей продава на търг анотиран скрипт

Влезте в губещите, ние честваме.

Вторник, несъмнено, е „ Денят на неприятните девойки “.

Как се появи този ден, може да попитате? Е, в известния филм от 2004 година има сцена, в която Арън Самюелс (изигран от Джонатан Бенет) се обръща към Кади Херон (Линдзи Лоън) в клас и я пита кой ден е през днешния ден.

„ 3 октомври е “, дава отговор тя.

Така се роди „ Денят на неприятните девойки “.

Филмът се трансформира в паметна класика и даже провокира мюзикъл, който също се трансформира във филм, плануван да излезе през идната година.

Тина Фей, известна с времето си като звезда и сценарист на „ Saturday Night Live “, както и „ 30 Rock “ и други планове, е основател както на кино лентата „ Mean Girls “, по този начин и на мюзикъла. Тя прави нещо особено в чест на „ празника “.

Анотирано копие на " Mean Girls: The Musical " от Тина Фей се вижда в аукционна къща Christies през септември. Копие с мнения на " Mean Girls: The Musical " от Тина Фей се вижда в аукционна къща Christies през септември. Леон Нийл/Гети изображения

Фей продава на търг коментарирания сюжет на „ Мюзикълът на злите девойки “ и той идва „ в комплект с нейни собственоръчно написани бележки и скици в полетата, споделящи нейните мисли и хрумвания от основаването както на истинския филм, по този начин и на мюзикъла “.

Който купи сюжета, ще бъде почерпен с екстри като схема на майката на Реджина Джордж, госпожа Джун Джордж, изиграна във кино лентата от Ейми Полер, с коментара „ Ейми Полер беше емблематична! “ Други ръкописни закачки на Фей включват „ Почти приключихте с четенето на това “ и „ Исусе Христе, този сюжет е дълъг “.

Тя е единствено една от групата звезди на Холивуд, Бродуей и Уест Енд, които са дарили първите издания на своите произведения, в това число истинския сюжет на Ричард Къртис „ Love Actually “ и рядко издание на „ The Vagina Monologues “ от V ( някогашна Ева Енслер).

Търгът за сюжета на Фей продължава до 6 октомври на theauctioncollective.com.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР