Влезлият като резерва футболист на България Цветелин Чунчуков даде своя

...
Влезлият като резерва футболист на България Цветелин Чунчуков даде своя
Коментари Харесай

Чунчуков: Всички искаме да играем футбол, дано се подобрим

Влезлият като запаса футболист на България Цветелин Чунчуков даде своя коментар след провалянето на „ лъвовете” от Чехия. Чунчуков предизвести, че загубата на „ Летна” не би трябвало да се мисли дълго време, защото след единствено три дни ни чака мач с Косово.

„ Неприятно е, че загубихме през днешния ден, само че няма време да съжаляваме. Трябва да се „ вдигнем” и понеделник ни чака мач, в който би трябвало да излезем пределно мобилизирани”, стартира Чунчуков пред Българска национална телевизия. „ Чувството е неповторимо да играеш за България, по-високо равнище. Щом си тук, би трябвало да се показваш всеки мач и да помагаш на отбора”, продължи офанзивният футболист.

„ Всички желаеме да играем футбол, да държим топката. Днес може и да не се получи на някои моменти, само че се надявам оттук нататък да подобряваме”, продължи той. „ Нямаме право да мислим за през днешния ден към този момент и се нагласяме за Косово, защото дуелът ще е тежък. Феновете ще дойдат на стадиона, като има победи. Надявам се в този момент да са на „ Васил Левски”, защото имаме потребност от тяхната подкрепа”, приключи Цветелин Чунчуков.

Още:

Чехия шикозно ни върна в действителността, тежък дебют за Бала

Краси Балъков: Само от резултата не съм удовлетворен против Чехия

https://gong.bg/bg-football/nacionalen-tim/nikolaj-mihajlov-imahme-svoite-shansove-545630Ники Михайлов: Имахме своите си шансове
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР