Влезе в сила осъдителна присъда на Районен съд – Варна

...
Влезе в сила осъдителна присъда на Районен съд – Варна
Коментари Харесай

9 години затвор за мъж, пребил старица във Варненско

Влезе в действие неоправдателна присъда на Районен съд – Варна по дело за причиняване на телесна щета на безпомощна стара жена в село Въглен, оповестиха от пресцентъра на правораздавателната институция.

Наказателното дело е формирано през 2018 година против 39-годишен мъж от същото село, по обвиняване в нанасяне на побой и причиняване на междинна телесна щета на стара и болна жена. В началото на месец юли тази година Районният съд на първа инстанция призна за отговорен подсъдимия и го осъди на 9 години затвор при първичен непоколебим режим на изтърпяване на наказването.

Самото действие е осъществено на 3 септември 2017 година, при рисков рецидив. Пострадалата над 80-годишна жена, е била нападната в дома си, съборена на пода и удряна в региона на главата, вследствие на което получила строшаване на челюстта. На виковете ѝ за помощ се отзовала съседка, която заварила нападателя на мястото на престъплението. Пострадалата стара жена след породените ѝ пострадвания била настанена за лекуване в здравно заведение, а няколко месеца по-късно е умряла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР