„Влез в щаба“ - това е името на новия конкурс

...
„Влез в щаба“ - това е името на новия конкурс
Коментари Харесай

Търси се имитатор на ген. Мутафчийски - slava.bg

„ Влез в щаба “ - това е името на новия конкурс за имитатори, който ще търси най-хубавите двойници на медиците, които през последните два месеца ни осведомиха всекидневно за развиването на коронавирусната болест из страната.

Всеки, който счита, че може да прекара най-малко няколко минути в униформата на военачалник Мутафчийски, може да кандидатства за Щаба на заниманието. Участниците следва да са пълнолетни, а предходният опит в актьорските превъплъщения не е наложителен.

Освен за шефа на НОЩ, се търсят още двойници на доцент Мангъров и проф. Кантарджиев. Избраните гении ще се изявяват в съответните си облици, както онлайн, по този начин и на сцена онлайн. Графикът за изявите ще бъде съгласуван, както с ограниченията в страната по отношение на пандемията, по този начин и с уговорките на имитаторите. Очаква се представления да се вършат в цялата страна.

Конкурсът „ Влез в щаба “ се провежда от верига игрални зали. На спечелилите ще бъдат подсигурени възнаграждение под формата на възнаграждения, разноските за храна и престой в съответния град също ще бъдат покрити. С гениите ще работят и професионални гримьори, които да засилят приликата им с първообразите.

``Стартираме състезанието, тъй като желаеме да създадем различна шоу стратегия с едни от най-актуалните имена в България. От друга страна, като артист по специалност, съзнавам какъв брой е тежка сега обстановката за артистите, тъй че това е самобитна поддръжка и поле за изява``, изяснява идейният мотор на състезанието Стелиан Димитров.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР