Вледеняващи душата неразбираеми звуци, приличащи на стонове, се разнасят от

...
Вледеняващи душата неразбираеми звуци, приличащи на стонове, се разнасят от
Коментари Харесай

Вледеняващи душата "адски гласове" се разнасят от дълбините на Червено море

Вледеняващи душата неразбираеми звуци, наподобяващи на стонове, се разнасят от тъмните дълбини на Червено море, осведоми Dailyhype, базирайки се на египетски медии.

Вълна от безпокойствие е заляла Хургада, остров Хифтун и Абу Рамад. Съобщения за аномалията не престават да постъпват в органите на властта.

Изплашените туристи желаят пояснение. Испуганные туристы требуют объяснений. Гмуркачите заобикалят да се спускат под вода и тънат в догадки.

Египетски експерти приканват всички да запазят успокоение и оферират няколко версии за пояснение на аномалията. Едната от тях е, че страшните стонове от дълбините са единствено песни на големи китове. Звуковите талази се популяризират по водата, без значение от това че големите морски бозайници са далеко и въобще не се виждат.

Вторая версия допуска че под дебелия пласт вода се пука земната кора. Пукнатините се образуват след земетресение и този развой е съпровождан от злокобни звуци.

Най-прозаичното пояснение, че се водят геолого-проучвателни работи от страна на крупни петролни компании.

Властите на страната приканват всички да се успокоят и да не раздухват фантастични и страховити версии. В най-близко време би трябвало да стартира работа специфична комисия, който ще открива същинската причина за злокобните звуци.

Руски гмуркачи огласиха своя версия. След като са се потопили на огромна дълбочина, те са предположили, че източник на звуците са остарели въжета за котви, които са потопени в Червено море.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР