Властта за Бойко Борисов не е самоцел. Никога не е

...
Властта за Бойко Борисов не е самоцел. Никога не е
Коментари Харесай

Д. Атанасова: Борисов не е сметкаджия за политическото си оцеляване

" Властта за Бойко Борисов не е самоцел. Никога не е правил сметки и не е скъперник във връзка с политическото си оцеляване. Отговорност е сега да стоиш на власт. На терен е едно. Съвсем друго е, когато не носиш никаква отговорност. Видяхме от Българска социалистическа партия поредност от демонстрации за липса на заинтригуваност. Президентът Румен Радев отхвърляше да има ковид. Корнелия Нинова отхвърляше маските. " Това разяснява в студиото на Българска национална телевизия заместник-председателят на правната комисия в Народното събрание и някогашен здравен министър в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".
Според нея, актуалният министърът на опазването на здравето професор Костадин Ангелов работи в доста сериозен стрес. " Подкрепям напъните на щаба, на Министерството на здравеопазването и на всички лекари. Във връзка с трагичните произшествия в Пловдив и Бургас желая да прикани да не хвърляме упреци към българските медици, доброволци, санитари, медицински сестри, служители на реда, жандармеристи и на всеки един, влезнал в битката против ковид. Искам, в случай че можем, да върнем отношението си към тях от март и април, когато ги аплодирахме ", добави Атанасова.
 Докато ние дискутираме, Гърция към този момент съобщи пред Европейска комисия проекта си за възобновяване от коронакризата Докато ние дискутираме, Гърция към този момент съобщи пред Европейска комисия проекта си за възобновяване от коронакризата
Проектът на проект за деяние на Гърция за потребление на ресурсите от фонда на Европейски Съюз " Следващо потомство " съдържа огромни инфраструктурни прочие..
Тя уточни, че до изборите за нов парламент през март има още време и сега ГЕРБ работи интензивно върху новата си предизборна стратегия. " Ще спечелим с това, че сме спазили уговорката си с осъществяване на програмата. Например, от 01.01.21 година приходите на хората - минималната пенсия и работната заплата се усилват. Взимат се ограничения против разпространяването на COVID-19. Относно 50-те за пенсионери, планувани до март, считаме, че дотогава можем да се оправим, като страна, с короонакризата и ще има нова индексация. Ако се наложи, ще предложим актуализация на бюджета и ще удължим периода за добавките към пенсиите ", заяви Десислава Атанасова.
Заместник-председателят на правната комисия в Народното събрание напомни, че при започване на пандемията България беше на едно от първите места по справяне с рецесията . А някои тотално отричаха съществуването на заболяването. " Сега е значимо да се активизираме като общество. Не да се следват тематиките и тезите на ръководещите. Изборите по този начин или другояче ще дойдат през март. И в случай че статистиката за умряли българи продължава да пораства, тогава кой ще се оправи с рецесията. Ако загубим учители и лекари. Трябва да сме единни и да сме виновни ", сподели в умозаключение Атанасова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР