„Властта в България е в мъртва хватка от октопода „Капитал”.

...
„Властта в България е в мъртва хватка от октопода „Капитал”.
Коментари Харесай

Октоподът „Капитал” е инкубатор за фалшиви новини

„ Властта в България е в мъртва хватка от октопода „ Капитал”. Медиите на Иво Прокопиев са развъдник на подправени вести, по тази причина и изгубиха своите читатели. Последно лъжите им лъснаха, откакто разгласиха фейкнюз, че не съм си платил данъците”. Това разгласи пред Lupa.bg водачът на Политическа партия „ Движение Презареди България” Николай Бареков.

„ Преди дни зетят на Румяна Бъчварова, която отива дипломат в Израел, само че до неотдавна беше началник на кабинета на Бойко Борисов – Росен Босев, написа няколко откровени неистини – първата е, че Бареков не е платил налози за 2014-а година в размер на 35 000 лв.. Втората гласеше, че Бареков е изгубил делото, което води против Национална агенция за приходите. Истината е напълно друга – аз съм платил данъците си, в това число надписаните от приходната организация, преди да почна да осъждам данъчните. При това съм платил по банков път, т.е., остават документални следи за заплащането. И делото не е изгубено, в този момент следва искане за анулация по Административнопроцесуален кодекс, а след това и развой в Страсбург”, отсече Бареков.

Като трета неистина журналистът уточни изказванието на Росен Босев, че прокуратурата била опънала „ чадър” над Николай Бареков. „ А за какво тогава прокуратурата подреди Национална агенция за приходите да ме ревизира до девето коляно, а не подреди Национална агенция за приходите да се задейства по обвиняванията и инспекциите против Елена Йончева и други подобни”, чуди се водачът на „ Движение Презареди България”.

По думите му значима е не сумата, която е броил на страната, а това, че за разлика от други политици няма противозаконни приходи. „ Аз съм един от огромните данъкоплатци в България през последните години, какъв брой партийни водачи могат да се похвалят с това”, попита риторично евродепутатът.

„ Смятам, че е извънредно време Лозан Панов да си даде оставката като началник на Върховен касационен съд,защото освен се държи като политическо лице, само че и правораздава като маша на Иво Прокопиев. Когато някой е решил да се потвърди като политик, пътят е един – да отива на избори”, отсече Бареков.

„ С поддръжката на баджак медиите, на властта и на подмолната олигархия в лицето на техните спонсори - кръга „ Капитал, Огнян Донев, Сашо Дончев и т.н, доста ми е забавно Лозан Панов и „ Да, България” какъв брой гласа ще изкарат на евровота?! Ние имаме най-скромната акция като единствената консервативна партия, приета от Алианса на консерваторите и реформистите в Европа.

Затова желаеме да разберем какъв ще е резултатът на псевдоконсерваторите, които в действителност са ултра леви либерали, в лицето на Иво Прокопиев. Повтарям апела си - след краха на евровота Лозан Панов да бъде по този начин добър да си подаде оставката като ръководител на Върховен касационен съд и да се опита дружно със своята партийка да взе участие в политическия живот на България”, приключи Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР