Властта се консолидира след решението на Коалиционния съвет. Борисов се

...
Властта се консолидира след решението на Коалиционния съвет. Борисов се
Коментари Харесай

Властта се консолидира за премахването на палатките

Властта се консолидира след решението на Коалиционния съвет. Борисов се поддаде и разчистиха палатките тази заран. Това съобщи политическият анализатор Слави Василев в утринния блок на Българска национална телевизия.

Премахването на палатките щяло да накара хората да запълнят триъгълника на властта идните дни. Той е сигурен, че в тънките сметки , които прави властта била калкулирана тактика от страна на ръководещите, да оставят известно време блокирани кръстовищата с палатките.

Протестът губи силата, която активизира хората .
 Полиция щурмува палатковите лагери, има арестувани
Полиция щурмува палатковите лагери, има арестувани

Арман Бабикян е бил отведен в Първо районно

Държавният глава освен поддържа, само че образува и екип от хора, които биха могли да предложат път за развиване след оставката. Оставката на държавното управление ще катализира доста процеси в България , посочи Слави Василев.

Той не мисли, че някой би трябвало да бъде убеждаван за действителното положение на страната, тъй като всеки го вижда. Въпросът е какво вършим оттук насетне , запита политическият анализатор.

Слави Василев няма концепция дали президентът ще предложи промени в Конституцията или ще предложи промени в Съдебната система, само че би трябвало радикална и коренна смяна на политическата система , с цел да има разделяне на управляващите.

Той е на мнение, че президентът е доста деен, следи деликатно какво се случва на митингите и поддържа апелите на хората за смяна.

Слави Василев акцентира, че п резидентът е разединител на политическия хайлайф, а не е разединител на народа .
 Румен Радев: Премиерът не излезе от илюзорния си свят Обновена
Румен Радев: Премиерът не излезе от илюзорния си свят

" Кризата върна историческия часовник на България към зората на прехода "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР