Властта не го промени, може би защото преди това не

...
Властта не го промени, може би защото преди това не
Коментари Харесай

Йотова с откровения за убийството на баща й

Властта не го промени, може би тъй като преди този момент не се е занимавал с политика. Той е постоянен човек. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка президента Румен Радев и миналата една година на тази позиция. Президентът самичък взима решенията. Чува разнообразни отзиви, само че последната дума е негова “, уточни още тя в ефира на bTV.

Йотова разяснява и скандалната Истанбулска спогодба.

„ Знаете ли дано бъдем точни. Аз няма да разясня господин Константинов, не съм го назначила за представител, с цел да изопачава думите ми. Така става, когато един подобен значим документ не се подлага на никаква полемика “, счита още тя. „ Тази спогодба е против насилието. Аз няма да приказвам за нея като Истанбулска спогодба, а ще приказвам с вярното ѝ име – Конвенция против насилието.

Подкрепям предлагането на Българска социалистическа партия. Нека има референдум За себе си мога да ви кажа, че нито за секунда нямам двоен стандарт “, съобщи тя и загатна, че има подобен при нейни сътрудници.

„ Кой е в парламентарната делегация от съвета на Европа и кой по какъв начин гласоподава. Направете инспекция известно е кой е в състава на нашата парламентарна делегация към асамблеята на съвета на Европа “, съобщи вицепрезидентът.

По думите ѝ всички страни, които са подкрепили конвенцията имат своите запаси. Тя даде за образец Полша.

„ В Полша към този момент работи тази спогодба, само че в границите на полската конституция “. Тя направи изповед и какво се е случило, когато благосклонност от нея е изискал килърът на татко ѝ. Опитах се, само че в първите страници прочетох някои неща, и по тази причина помолих президента да се занимае с тоя случай по изключение.

„ Всъщност прочетох последните думи на татко ми, които в никакъв случай не съм виждала преди този момент. С ясното схващане, че живота му приключва неговото посланието към мен и и сестра ми “, разкри Йотова.

Припомняме, че преди 15 години през 2003 година, бащата на Йотова - кмета на Сливница доктор Марин Тодоров беше атакуван с нож във влака София - Драгоман от 74-годишния Илия Стоянов от Сливница. Той го пробол неколкократно с нож и избягал, след търсене полицията го залови. Кметът бе настанен в "Пирогов " с тежки рани в гърдите и корема, сърцето му не устоя траялата над 3 ч интервенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР