Властта насади страх у българите. Страх, че ако изразят различно

...
Властта насади страх у българите. Страх, че ако изразят различно
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Да освободим хората от страха

" Властта насади боязън у българите. Страх, че в случай че изразят друго мнение, ще бъдат преследвани на работното си място, в случай че работят в администрацията. Ако имат бизнес, той ще бъде проверяван. Това е огромното предизвикателство пред нас и то няма партиен цвят - да освободим хората от този боязън и те без напън да изберат водачите си ". С тези думи се обърна към плевенчани Корнелия Нинова, която бе в града, с цел да поддържа претендента за кмет от левицата Илиян Йончев.

" Навсякъде ме посрещат с терзания за пазаруване на гласове и фалшификации. 50 лв. за гласа ви през днешния ден ви подсигуряват четири години от същото. Човешкото достолепие не се продава и не се купува ", акцентира Нинова. Тя се обърна към плевенчани като спечелили и напомни, че след евроизборите Борисов се закани да чисти " до корен " в ГЕРБ-Плевен поради загубата от социалистите. Пожелавам ви да се визиите още по-добре на 27 ноември, сподели тя.

" Доверието в Българска социалистическа партия пораства. Време е на локалните избори да потвърдим още веднъж тази наклонност, да удвоим кметовете и увеличим общинските съветници. Да реализираме такова присъединяване в локалната власт, че да имаме действителна опция да ви помогнем ", съобщи Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР