Властта и клуб Традиция се разбраха за оръжията. Главният прокурор

...
Властта и клуб Традиция се разбраха за оръжията. Главният прокурор
Коментари Харесай

Властта и клуб Традиция се разбраха за оръжията

Властта и клуб " Традиция " се схванаха за оръжията .

Главният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му Иван Гешев, както и вътрешният министър Младен Маринов се срещнаха с управлението на клуба във връзка конфискуваните оръжия. Нашата институция смята сдружение " Традиция " за родолюбива, патриотична организация, чиято активност може да заслужава единствено поддръжка и почитание, съобщи обвинител номер едно.

Прокуратурата подкрепяла сходни патриотични начинания. Ако оръжията дават отговор на наредбите на закона, те неотложно ще им бъдат върнати.
 Патриотична организация обезпокоена, че им лишават пушките за възстановки
Патриотична организация обезпокоена, че им лишават пушките за възстановки

Според феновете на възстановките това е поръчково

Представителите на сдружението са били безапелационни, ще в случай че някой е нарушил закона, би трябвало да понесе отговорността си и в това отношение са на едно мнение с държавната власт.

Всички сме на една и съща страна , безапелационен бе Цацаров. Вътрешният министър Младен Маринов е склонен с него.

Иззетите оръжия са в границите на интернационалната интервенция " Пандора " за трафик на културни полезности. Тази интервенция не е ориентирана към сдружение " Традиция ", разясни силовият министър. Работело се е по съответни сигнали. Маринов се надява до края на седмицата експертизите на оръжията да са подготвени и те да им бъдат върнати.

Председателят на " Традиция " Огнян Маринов е удовлетворен от диалозите. Първоначално от сдружението изпитали шок. Помислили си, ще акцията е против тях. Надявам се в скоро време да си стиснем ръцете, пожела той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР