Властите вярват, че са открили тялото на жена, чиято кола

...
Властите вярват, че са открили тялото на жена, чиято кола
Коментари Харесай

Властите откриват тяло, след като жена от Флорида е открадната с оръжие; се е обадила на съпруга си, за да каже, че е следена

Властите имат вяра, че са разкрили тялото на жена, чиято кола е открадната с оръжие в централна Флорида, е снимана от камера, моменти откакто тя се е обадила на брачна половинка си, с цел да каже че е била следена.

31-годишната Катрин Алтаграсия Гереро Де Агуасвивас беше спряна на червен светофар в окръг Семинол в четвъртък, когато въоръжен мъж нахлу в нейния бял Dodge Durango.

Шерифът на окръг Семиноул Денис Лема сподели, че стрелецът е имал черна качулка и „ маска като ски “ и е носел нещо, което наподобява е било автоматизиран револвер.

Властите считат, че стрелецът е излязъл от зелена Acura, която е била тъкмо зад автомобила на Де Агуасвивас, сподели Лема на конференция в петък.

Кадри от мобилен телефон, снимани от очевидец в друга транспортното средство сподели по какъв начин стрелецът насочва оръжието към страната на водача на колата на Де Агуасвивас и по-късно се качва на задната седалка.

Когато светлината светва зелено, Де Аг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР