Властите във откриха нов вариант на коронавируса, който представлява комбинация

...
Властите във откриха нов вариант на коронавируса, който представлява комбинация
Коментари Харесай

Нов опасен вариант на коронавируса се появи във Виетнам

Властите във откриха нов вид на ковид, който съставлява композиция от разновидностите, открити за първи път в Индия и Англия. По първични данни той се популяризира бързо посредством аерозоли, съобщи здравният министър на страната.
Според министър Лонг, който назовава новия вид “хибрид ”, той е по-заразен от известните до момента. Лабораторните резултати от новия вид демонстрират, че вирусът се репликира доста бързо, евентуално обяснявайки за какво толкоз доста нови случаи са се появили в разнообразни елементи на страната за къс интервал от време.
 Британското разузнаване: Възможно е коронавирусът да е произтекъл от лаборатория в Ухан Британското разузнаване: Възможно е коронавирусът да е произтекъл от лаборатория в Ухан
Възможно е коронавирусът в действителност да е произтекъл от лаборатория в китайския град Ухан. Това написа вестник " Сънди таймс ", като се базира...
До момента във Виетнам са открити седем разновидността на вируса: B1222, B1619, D614G, B117 - прочут като вид от Англия, B1351, A231 и B16172 – разновидността от Индия. От края на април тази година в страната се следи скок на случаите, като за този интервал са регистрирани повече от половината от всички 6713 инфектирани. Досега са умряли 47 души.
Световната здравна организация разпознава четири разновидността на SARS-CoV-2 от световно значение. Те включват разновидностите, появили се първо в Индия, във Англия, в Южна Африка и в Бразилия. СЗО към момента не е дала отговор и коментар във връзка с новия вид, разпознат във Виетнам.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР