Властите в щата Айова потвърдиха пред американски медии, че откритото

...
Властите в щата Айова потвърдиха пред американски медии, че откритото
Коментари Харесай

Откриха тяло на млад мъж, обявен за издирване преди 10 години

Властите в щата Айова потвърдиха пред американски медии, че откритото през януари т.г. тяло на млад мъж е било на безследно изчезналия преди 10 години Лари Мурийо-Монкада, тогава на 25 години.
Трупът е бил открит в ниша зад един от хладилниците в склада за разтоварване на стоката в локалния магазин, където Монкада е работил. Разследващите екипи са употребявали ДНК разбор от родителите на жертвата, с цел да стигнат до това умозаключение.
Тялото бе открито при започване на годината, на 24 януари, когато група служащи почнали да опразват магазина, който затворил порти през 2016 година.
Полицията към момента не разполага с изрично пояснение по какъв начин младежът се е озовал там, само че съгласно предварителната информация той се е качил върху един от хладилниците и в един миг паднал зад него и останал затиснат. Медиите тогава писаха, че през злощастната вечер на 28 ноември 2009 година младият мъж се е скарал с родителите си, след което избягал от вкъщи си безусловно необут по време, когато на открито е върлувала снежна вихрушка.
Властите в Айова оповестиха случая за завършен, а гибелта на Монкада бе избрана за случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР