Властите в САЩ съставят списъци с имена от руския икономически

...
Властите в САЩ съставят списъци с имена от руския икономически
Коментари Харесай

Санкции: САЩ готви списък с имена от икономическия елит на Русия

Властите в Съединени американски щати сформират описи с имена от съветския стопански елити, върху които да ползват наказания при положение на ескалация в Украйна.

Това съобщи съветникът по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джо Байдън Джейк Съливан, съобщи РИА Новости.

„ Тези хора, няма да могат да пътуват свободно и да харчат свободно “, сподели Съливан. Според него рестриктивните мерки ще обиден и обкръжението на съветския президент Владимир Путин.

По-рано съветският дипломат в Швеция Виктор Татаринцев сподели, че на Москва „ не би трябвало да ѝ пука “ за вероятни западни наказания. Дипломатът акцентира, че Съединени американски щати и НАТО утежняват интернационалната сигурност.

Съединени американски щати, Англия и страните от Европейския съюз обмислят опцията за налагане на нови наказания против Москва при положение на експанзия против Украйна. В същото време съветската страна към този момент неведнъж заявяваше, че няма проекти за навлизане на украинска територия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР