Властите в САЩ са готови да ваксинират всички деца в

...
Властите в САЩ са готови да ваксинират всички деца в
Коментари Харесай

Байдън: Готови сме да ваксинираме децата над 5 години

Властите в Съединени американски щати са подготвени да имунизират всички деца в страната на възраст сред 5 и 11 години против ковид. Това заяви на къс брифинг в Белия дом президентът, представен от БГНЕС.

" Знам, че родителите чакат с неспокойствие имунизациите за деца на възраст сред 5 и 11 години. Добрата вест е, че Администрацията по храните и медикаментите и специалистите от Центровете за надзор и предварителната защита на болесттите са подготвени да вземат решение през идващите няколко седмици дали имунизацията ще бъде утвърдена за тази възрастова група ", американският президент.
 Байдън отново разгласи неимунизираните против COVID-19 за опасност за американската стопанска система Байдън отново разгласи неимунизираните против COVID-19 за опасност за американската стопанска система
Гражданите на Съединени американски щати, които към момента не са имунизирани против новия ковид, излагат на риск стопанската система на страната. Това разгласи америка...

" Ако бъде утвърдена имунизацията, тогава ние сме подготвени да действаме. Закупили сме толкоз доста дози ваксини, че те ще са задоволителни за всички деца в Съединени американски щати на възраст от 5 до 11 години ", сподели Байдън и даде обещание, че имунизацията на децата ще бъде проведена по комфортен за родителите метод.

По-рано американската компания Pfizer и нейният сътрудник BioNTech подадоха заявление до Администрацията по храните и медикаментите измежду деца на възраст от 5 до 11 години. В момента лекарството е утвърдено за приложимост при младежи над 16 години и за незабавна приложимост при юноши от 12 до 15 години. Използването на ваксини на други компании при деца към момента не е утвърдено в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР