Властите в САЩ решиха да направят изключения от въведените по-рано

...
Властите в САЩ решиха да направят изключения от въведените по-рано
Коментари Харесай

САЩ свалиха митата за над 30 китайски стоки

Властите в Съединени американски щати взеха решение да създадат изключения от въведените по-рано мита върху над 30 наименования от листата с внасяна от Китай продукция за 300 милиарда $. Това се показва в публично известие, оповестено през днешния ден в електронната база данни на Федералния указател на Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

Този документ осведоми за решението на американския представител в комерсиалните договаряния (Робърт Лайтхайзър) да утвърди някои претенции за освобождение (от мита). Американският търговски договарящ ще продължи от време на време да взима решения при поискване, гласи текстът.

Изключенията, които ще важат до 1 септември тази година, обгръщат избрани типове печатни книги на китайски, ръкавици, проводници, куки за лов на риба и някои литиево-йонни акумулатори. Общо описът съдържа над 30 категории.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Абонамент Ключови думи Съединени американски щати Китай търговия мита артикули Споделяне
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР