Властите в САЩ няма да облекчат коронавирусните ограничения най-малко до

...
Властите в САЩ няма да облекчат коронавирусните ограничения най-малко до
Коментари Харесай

Бил Гейтс не вижда изход преди края на май

Властите в Съединени американски щати няма да облекчат коронавирусните ограничавания минимум до края на май, счита създателят на " Майкрософт " Бил Гейтс.

В изявление за телевизия CNBC, излъчено в четвъртък, Бил Гейтс допусна, че евентуално би трябвало да бъде разрешено първо на производителите и на строителните служащи да се върнат на работа, до момента в който учебните заведения могат да отворят още веднъж през есента, даже преди да бъде създадена ваксина против вируса.

" Няма обаче да е обикновено учебните заведения да отворят, до момента в който не получим невероятна ваксина за целия свят ", съобщи той.

Въпреки това Бил Гейтс уточни, че град Ухан, първичният епицентър на епидемията, сполучливо е могъл да овладее вируса, въпреки че няма налична ваксина.

Милиардерът също по този начин съобщи, че чака " лек отскок " в случаите на Covid-19 в Ухан, защото градът отвори назад след края на карантината, и добави, че се надява информацията, споделена от управляващите там, да помогне на останалият свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР