Властите в префектура Окинава обявиха, че част от американските военни,

...
Властите в префектура Окинава обявиха, че част от американските военни,
Коментари Харесай

Коронавирус при американски военни в Япония

Властите в префектура Окинава оповестиха, че част от американските военни, дислоцирани в района, са с ковид. Точният им брой не се оповестява, само че по информаци на телевизионния канал NHK, броят им е над 50. Заразените се намират в базата Кемп Хансен и на авиобазата „ Фуетма”, ситуирана на територията на японската префектура.

На 10 юли военното командване на морската пехота на Съединени американски щати в Япония взе решение да върне рестриктивните мерки за своите военнослужещи поради опасност от разпространяване на вируса. Така на военните ще им бъде още веднъж неразрешено да употребяват градски превоз, с изключение на специфични таксита, извършващи курсове на територията на военните обекти, а за излизането от базата за посещаване на кафенета и заведения за хранене ще е лимитирано.

Общият брой на инфектираните с ковид в Япония, в това число и пасажерите и екипажа на круизния транспортен съд Diamond Princess, надвиши 21 000 души. Почти 18 000 са оздравелите. Починалите към този момент са 995. 32 е броят на пациентите, които са в тежко положение и са в интезивните отделения на няколко лечебни заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР