Властите в Пекин възнамеряват да съставят "черен списък" с имената

...
Властите в Пекин възнамеряват да съставят "черен списък" с имената
Коментари Харесай

Пекин готви списък с имената на привържениците на независимостта на Тайван

Властите в Пекин имат намерение да сформират "черен лист " с имената на последователите на самостоятелен Тайван, написа през днешния ден вестник "Саут Чайна морнинг пост ", представен от ТАСС.

Според източници на вестника Пекин прави това поради засилените контакти сред Тайпе и Вашингтон и ще разгласява листата след встъпването в служба на новия президент на Съединени американски щати.

Експерт от китайския изчерпателен център по въпросите на Тайван споделя, че в листата ще бъдат включени хора, които намерено се афишират за независимостта на Тайван, пропагандират и финансират тази концепция. По думите му в него ще бъдат включени тайванският президент госпожа Цай Ингвен, членове на екипа ѝ, депутати от Демократическата прогресивна партия. По мнението на някогашен помощник на тайванската Академия на науките на лицата, свързани със сепаратистката концепция, може да бъде неразрешено да посещават континентален Китай.

За 20 ноември е планувано първото съвещание по новия механизъм за стопански разговор сред Тайван и Съединени американски щати. Още с оповестяването на самодейността Тайпе даде обещание да анулира възбраната за импорт на американско месо от животни, приемали хормонална добавка, стимулираща растежа, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР