Властите в обмислят да въведат изискване всички влизащи граждани на

...
Властите в обмислят да въведат изискване всички влизащи граждани на
Коментари Харесай

Неваксинираните срещу COVID-19 няма да бъдат допускани да влязат в САЩ?

Властите в обмислят да вкарат условие всички влизащи жители на територията й да бъдат изцяло имунизирани , оповестява БГНЕС. Администрацията на президента Джо Байдън създава проект, който изисква съвсем всички задгранични гости в Съединени американски щати да бъдат изцяло имунизирани против COVID-19, с цел да влязат в страната. Мерките са част от проекта за вероятно унищожаване на рестриктивните мерки за пътешестване, които не разрешават на огромна част от света да влиза в Съединени американски щати, съобщи чиновник на Белия дом.

Белият дом не е подготвен да анулира рестриктивните мерки за пътешестване поради възходящия брой на случаите на COVID-19 и мощно заразният вид на COVID-19 - Делта, сподели служителят. Някои други страни, измежду които Канада и Англия, разхлабват или отстраняват рестриктивните мерки за пътешестване на имунизираните американци. Белият дом към този момент е разискал с самолетни компании и разнообразни други компании опциите за използване на условието за ваксини за задгранични гости.
 Фон дер Лайен: 57% от пълнолетните в Европейски Съюз са напълно имунизирани против ковид Фон дер Лайен: 57% от пълнолетните в Европейски Съюз са напълно имунизирани против ковид
70% от всички пълнолетни в Европейски Съюз са имунизирани с най-малко една доза ваксина против ковид. Това съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер...

Има и други въпроси, на които администрацията на Байдън би трябвало да отговори, в това число какви документи биха потвърдили имунизация, и дали Съединени американски щати биха приели ваксини, които някои страни употребяват, само че които към момента не са позволени от регулаторните органи на Съединени американски щати. Извънредните ограничавания за пътешестване в Съединени американски щати бяха наложени за първи път на Китай през януари 2020 година за справяне с разпространяването на COVID-19 и от този момент бяха добавени други страни-последно Индия при започване на май.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР