Властите в Малта наредиха от утре да бъдат затворени всички

...
Властите в Малта наредиха от утре да бъдат затворени всички
Коментари Харесай

В Малта заради COVID-19 се затварят всички магазини, освен тези за храна и лекарства

Властите в Малта подредиха от на следващия ден да бъдат затворени всички магазини, с изключение на тези за храна, аптеките и зоомагазините, с цел да се спре разпространяването на ковид. Това съощи през днешния ден здравният министър на островната средиземноморска страна Крис Ферне, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1921
Броят на потвърдено инфектираните с вируса доближи 90, като единствено през уикенда набъбна със 17 души. Досега не е обявено за смъртен случай от COVID-19 на острова.

Пълна възбрана за излизане наложи Ломбардия

Един от болните е в интензивно поделение. Ферне сподели, че се не разрешават всички обществени събирания от всевъзможен темперамент. Големи обществени събирания бяха неразрешени още при появяването на първия случай на болестта на 7 март. Затворени са всички учебни заведения, заведения за хранене, питейни заведения и правосъдни съвещания. Забранени са и всевъзможни пътувания в чужбина.

Хиляди хора работят от домовете си, само че фабриките не са затворени.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1921  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР