Властите в Лас Вегас оттеглиха планираната рекламна кампания в САЩ

...
Властите в Лас Вегас оттеглиха планираната рекламна кампания в САЩ
Коментари Харесай

Лас Вегас оттегли рекламната си кампания заради протестите

Властите в Лас Вегас отдръпнаха плануваната рекламна акция в Съединени американски щати за отварянето на казината в града поради демонстрациите след убийството на Джордж Флойд, съобщи CNBC.

Органът за спогодба и гости в Лас Вегас (LVCVA) няма да излъчи 30-секундния си спот на име „ Светлината “, с която тази година е трябвало да притегли гостите си. „ Като дестинация, постоянно проучваме актуалните събития на локално, национално и интернационално равнище и по този метод променяме проектите си, когато е належащо “, разяснява Флеч Брюнел, маркетинг вицепрезидент на LVCVA.

И без плануванаъа рекламна връзка обаче продължава да има по-голям от упования интерес към дестинацията от страна на туристите съгласно основния изпълнителен шеф на Caesars Entertainment – една от корпорациите в Лас Вегас, които оферират най-луксозните хотелски и развлекателни услуги.

Казината в града отварят през днешния ден, като в тях ще бъдат ситуирани диспенсъри с дезинфектант, на клиентите ще бъдат раздавани и безвъзмездни медицински маски, макар че носенето им е наложително единствено за личния състав.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР