Властите в курортния остров Майорка бяха принудени да затегнат местните

...
Властите в курортния остров Майорка бяха принудени да затегнат местните
Коментари Харесай

Чисто голи британки масово се чифтосват по улиците на Майорка, местните хора са в шок

Властите в курортния остров Майорка бяха принудени да затегнат локалните закони, с цел да спрат това, което се случва по локалните улиците. Става въпрос за неразумно държание на туристите, идващи основно от Англия.

 Властите в испанския курорт са принудени да се борят с притока на дивите туристи, които пият прекомерно доста алкохол, вървят по улиците голи и вършат секс на обществени места.
Местните поданици се оплакват пред управляващите и изискват по-строго наказване за неприличните туристи. Както акцентира The Sun, моралните стандарти на туристите от Обединеното кралство са паднали изключително ниско. Жителите на курорта са загрижени, че необузданото държание на пияните туристи шокира децата.


Според новите правила в града ще се основат специфични зони за отдих за туристите, само че в тези зони полицията ще има правото да работи по-решително по отношение на нарушителите на публичния ред. Нарушаването на новите правила ще бъде наказуемо с санкции сред 100 и 3000 евро.



" Надяваме се, че това ще помогне за възстановяване на взаимното общуване в главните зони за отдих ", разясняват от кметството на града.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР