Властите в китайския град Ухан, където пламна заразата, са криели

...
Властите в китайския град Ухан, където пламна заразата, са криели
Коментари Харесай

Лекарка от Ухан: Криеха за болестта, умираха хора, колеги

Властите в китайския град Ухан, където пламна болестта, са криели сведенията за разпространяването на короновируса. Това разгласи директорката на незабавната помощ в централната болница в града Ай Фен пред китайското списание Renwu. Критиката си тя насочи, откакто умряли няколко нейни сътрудници.

Ай Фен съобщи, че е получила неодобрение от управляващите, откакто предизвестила своите началници и сътрудници за вирус, сходен на ТОРС, следен при пациенти през декември 2019 година Тя признава, че през първите два месеца от взрива на ковид пред очите ѝ непрекъснато умирали хора, в това число сътрудници.

Един от експертите, с които е говорела лекарката, бил офталмологът доктор Ли Вънлян, който пръв оповести за ковид и умря през февруари.

Преди да почине, Вънлян разкри, че е сграбчил началника на респираторното поделение, до момента в който минавал около кабинета му и го предизвестил, че един от неговите пациенти е възпален с подозрителна болест, наподобяваща плашещо доста на ТОРС. Два дни по-късно той бил предизвестен, че популяризира клюки, които може да нанесат щета на стабилността на страната.

Здравните управляващи издали безапелационна възбрана на медицинския личен състав да си препраща известия или фотоси, отнасящи се до заболяването, след което ги призовали да носят защитни дрехи и маски.

Ай Фен е безапелационна, че в случай че е знаела до какви последици ще докара в международен мащаб разпространяването на вируса, щяла да работи по-твърдо и да уведоми всички по света за задаващата се пандемия.

Веднага след излизането на изявлението с лекарката във вторник, то било бързо изтрито от китайските уеб сайтове. Сп. Renwu пък отстрани публикацията, а Фен не може да бъде открита по телефона.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 cron1 (преди 6 секунди) Рейтинг: 11294 | Одобрение: 2244 В никакъв случай не желая да сътворявам суматоха - в противен случай! Но това са обстоятелствата... 1. Коронавирусът е 10 до 35 пъти по-смъртоносен от грипа, по публични данни досега. 2. Коронавирусът е 1.5 до 2 пъти по-заразен от грипа 3. Изисква се най-малко 2-3 седмици лекуване при него, а при грипа постоянно си към този момент добре след седмица. 4. Заразен е, когато си асимптоматичен, до момента в който грипът нормално не е. 5. Още не е ясно, дали вирусът не остава в индивида след излекуването, както вирусът на Херпеса. Има над 200 случая на излекувани, които тестват още веднъж позитивно за вируса. 6. Около 10-20 % от болните изискват хоспитализация, до момента в който при грипа тази цифра е 1.7 %. 7. Времето в болница освен това знамение е към 3 седмици, до момента в който при грипа е към 3 дни... Изводите са за вас...  :errm: https://www.facebook.com/Kronenberg111/ Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР