Властите в Китай разбиха хазартна схема за залози на Световната

...
Властите в Китай разбиха хазартна схема за залози на Световната
Коментари Харесай

Китай разби нелегални криптозалози за Световното на стойност 1.5 млрд. долара

Властите в Китай разрушиха хазартна скица за залози на Световната купа по футбол , която събира над 10 милиарда юана (почти 1.5 милиарда долара) в залози под формата на криптовалута, оповестява South China Morning Post. Шест лица, за които се твърди, че са свързани с под земята уеб-базиран профсъюз за онлайн закононарушения, са задържани и управляващите са заловили криптовалутите, открити в тях, на стойност над 10 милиона юана. В изказване полицията в провинция Гуангдонг съобщи, че платформата за хазартни игри е употребила биткойн, етериум и лайткойн.
Платформата явно е събрала
залози в течение на осем месеца, като включва 330 000 консуматори от цялостен ​​свят. Над 8000 души са били посочени като сътрудници, които печелят комисионни, когато притеглят нови членове. Макар че това явно е първата разрушена скица, която употребява криптовалута, управляващите в страната работят за премахване на хазарта като цяло, който в огромна степен е противозаконен в цяла Китай. Досега те са арестували 540 обвинени и замразили активи в размер на 260 милиона юана (около 39 милиона долара) като част от напъните за прекъсване на противозаконното залагане на Световната купа.

Китайските управляващи в никакъв случай не са били огромни почитатели на криптовалутите. Страната забрани в началото предложение на монети предходната година и предприе стъпки за прекъсване на достъпа до вътрешни и задгранични продан на криптовалути.

Междувременно, президентът на ФИФА Джани Инфантино, разгласи публично датите на идващото международно състезание. Шампионатът на планетата за пръв път ще се организира през зимата – в интервала от 21 ноември до 18 декември 2022 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР