Властите в Китай доставят безвъзмездно ваксини срещу коронавирус в 69

...
Властите в Китай доставят безвъзмездно ваксини срещу коронавирус в 69
Коментари Харесай

Китай подарява ваксини на десетки държави

Властите в Китай доставят безплатно ваксини против ковид в 69 страни, а в други 43 ги продават, съобщи министърът на външните работи Уан И.
Пекин е заречен да даде 10 милиона дози ваксина за потребностите най-вече на разрастващите се страни посредством програмата COVAX.
 Ваксините - новата конкуренция във въоръжаването Ваксините - новата конкуренция във въоръжаването
Ваксините за COVID-19 не са единствено мечтани като отбрана от смъртоносния вирус, те са и валута в борбата за световно въздействие, настояват експер...
По думите на министъра, " имунизацията е най-мощното оръжие против ковид, което дава вяра за избавяне на живота ". Китай се афишира за досегаемост на имунизацията като световно публично богатство, сподели още той.
Китай си сътрудничи с над 10 страни за взаимна разработка и произвеждане на ваксини, като е привлякъл повече от 100 000 доброволци.
" Готови сме дружно с задграничните сътрудници да разгледаме въпроса за взаимно признание на имунизирането и да разработим взаимно съответен проект за това ", съобщи министърът.
Китайските управляващи са дали ваксини против ковид на миротворците от Организация на обединените нации и са подготвени да обезпечат доставки за Международния олимпийски комитет и участниците в олимпиадата.
 Китай изпраща още половин милион ваксини на Сърбия Китай изпраща още половин милион ваксини на Сърбия
Китайският президент Си Цзинпин ще изпрати на Сърбия още 500 000 дози ваксини на китайската компания Синофарм, заяви сръбската национа...
Китайският посланик акцентира, че Пекин са стреми да помогне с имунизирането на разрастващите се страни. Страната му няма за цел да се конкурира по този въпрос на интернационалната сцена, защото най-важното е продуктът да бъде сигурен и благонадежден.
Китайските управляващи не престават да си сътрудничат интензивно с други страни, с цел да удържат дефинитивна победа над пандемията. Пекин има подготвеност да оказва помощ на останалите страни, до момента в който болестта не изчезне изцяло.
" Солидарността е мощ, а упоритостта ще ни донесе победа ", заключи Уан И.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР