Властите в , Кентъки се съгласиха да платят 12 000

...
Властите в , Кентъки се съгласиха да платят 12 000
Коментари Харесай

12 000 000 долара за чернокожа, убита при полицейска акция

Властите в, Кентъки се съгласиха да платят 12 000 000 $ на фамилията на Бриона Тейлър - чернокожа жена, убита в дома си от полицията , съобщи БГНЕС. Тя беше на 26 година, когато бе простреляна минимум 5 пъти. Убита е на 13.03.20 година по време на неправилно сбъднат в дома й обиск за опиати. През последните месеци нейното име участва на видно място в митингите против расизма и полицейската грубост в Съединени американски щати.
Лонита Бейкър, юрист на фамилията на Тейлър, назова съглашението единствено един „ слой ” в напъните да се търси правдивост и похвали новите промени в полицията. " Правосъдието за Бриона е многопластово ", съобщи госпожа Бейкър на взаимна конференция с кмета на Луисвил Грег Фишер. Тя назова съглашението " голямо достижение, само че единствено част от това, на което фамилията се надява, в това число ареста на служителите на реда, забъркани в нейната гибел ”.
 Брутално - чернокожи мъчат бяло момиче със специфични потребности (18+, ВИДЕО) Брутално - чернокожи мъчат бяло момиче със специфични потребности (18+, ВИДЕО)
Видео с брутално принуждение от страна на чернокожи към бяло момиче, потресе Съединени американски щати. На видеоклипа, който беше качен в обществената мрежа Facebo...
Освен компенсацията, съглашението включва поредност от полицейски промени в града , в това число условие всички заповеди за претършуване на жилища да бъдат утвърдени от върховен полицейски чиновник и предоставяне на жилищен заем на служители на реда, които се реалокират в квартали с население с ниски приходи, в където те патрулират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР