Властите в Кения са разпоредили депортирането на 17 чужденци, включително

...
Властите в Кения са разпоредили депортирането на 17 чужденци, включително
Коментари Харесай

Кения гони чужденци, включително от България, оглавяващи компании за спортни залагания

Властите в Кения са разпоредили депортирането на 17 чужденци, в това число от България, които управляват букмейкърски компании, съобщи Ройтерс, като се базира на вътрешното министерство и локални медии.

Компаниите за спортни залагания онлайн внезапно се разраснаха в Кения през последните години. Според държавното управление техният общ доход за предходната година е възлизал на 200 милиарда шилинга (два милиарда долара), до момента в който преди пет години тази сума е била 100 пъти по-малка.

Това породи опасения у държавното управление за общественото влияние от пристрастеността за
залагания. През май т.г. в страната бяха въведени нови правила за хазарта, в това число възбрана за негови реклами на публични места и в обществените мрежи.

В известието на вътрешното министерство не се показва кои хора са подлежащи на депортирана, само че кенийският " Дейли нейшън " твърди, че те са от България, Италия, Полша и Русия.

Миналата седмица държавното управление разпореди на информационните компании да спрат да обработват заплащания за букмейкърски компании, чиито лицензи не са възобновени по новите правила.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР